God jul <3

Skjeldent innom å oppdatere her for tiden, men kan no stikke innom å ønske alle sammen en rikktig god jul og et godt nytt år. håper alle sammen hadde en kjempe fin julekveld med famile, god mat og masse fine gaver :)

 

Her i gården ble julen feiret hjemme hos mamma og pappa med alle mine søsken, farmor, farfar og tante :D En kjempe koselig kveld, med mye fint under treet. Super fornøyd!! 
Eneste dumme er at i år så jobber jeg hele julehelgen, så måtte gå tidlig fra julekosen, men men.. får se det posetive på det; pengene ruller inn på konto :D

Ha forsatt en nydelig julekveld og jul videre alle sammen <3

Alle mine tanker til dem som mangler noen rundt bordet og har sine kjære i himmelriket <3 

R.I.P.

Kjære Hanne!

1 er et gått siden du gikk bort! Dagen var igår, men jeg klarte liksom ikke finne de rette ordene, hadde nok med å sortere tanker.  Jeg kan forsatt ikke fatte det, venter forsatt på at du skal komme gående ned veien, eller høre den herlige smittende latteren din fra lekeplassen, høre historier fra fødeavdelingen eller bare løse vanlige verdensproblem. 

Du var en nydelig dame Hanne, verdens beste kone og verdens beste mamma. Ungene dine er noe herlige unger, høflige og snille. Martine blir mer og mer lik deg syns jeg! For meg var du den snilleste kollegaen av dem alle når vi jobbet sammen, du var den beste naboen, som alltid hadde tid til å slå av en prat og som alltid spute hvordan det går. Når jeg ble gravid med lille gutt kom du med gode råd og vi spøkte om at jeg kunne ta fødselen hjemme og bare rope på deg, så kunne du hjelpe. Slik ble det ikke, nå er dere begge to blitt til engler, og to nye stjerner på himmelen ble tent.  Jeg sitter ofte å tenkter på hvordan det er der dere er, om dere er sammen og om dere har det bra. Jeg får en trygghets følelse for den lille babyen min, for jeg er sikker på at du passer på han som om han var din egen, til jeg selv kan komme og ta over jobben. For slik ER du Hanne, du passet på oss alle som om vi var din egen. En dame med det største hjertet jeg noen sinne har møtt. Jeg savner deg!!

Du vil aldri bli glemt Hanne mor <3 Hvil i fred <3 Glad i deg <3

happy sorrow day!

Idag har verdens beste May LInn bursdag :) gratulerer så mye med dagen gullet mitt! Er så uendelig glad i deg.
Denne jenta dere, kan dere bare missunne meg, for hun er best. hun stiller opp, er alltid smilende, holder hånden din om du trenger det og tørker tårene når de skulle renne over. Denne jenta har vært med meg gjennom tykt og tynt det siste året jeg har hatt det tøft og vanskelig og det setter jeg så umåtelig stor pris på <3 

I dag for et år siden skulle May Linn bli mer enn May Linn, hun skulle bli tante May Linn. 23. spetyember i fjord hadde jeg termin med lille gutt. Er helt merkelig å tenke på at om alt hadde gått som det skulle, så hadde jeg hatt en ett åring i disse dager. Jeg lurer sånn på hvordan han hadde sett ut, hadde han lignet på meg? Eller på pappaen sin? hadde han hat lyst eller mørkt hår? krøller eløler flatt? blåe øyner eller brune? 

what doesn`t kill you make u stronger!! 

Jeg velger i denne annledning og avslutte med det posetive og det er at go jenta mi har bursdag idag, og jeg syns dere skal gratulere henne med dagen alle sammen :) 

Verdens fineste brud har idag bursdag :D

sorgfull glede

Det er så mye som minner meg om småen, som minner meg om graviditeten, som minner meg om fødselen.

Jeg savner lille prinsen min hver eneste dag og tenker på han hele tiden, til tider med tungt hjerte, mens andre dager med et lettere hjerte. Han kommer alltid til å være min første fødte, han kommer alltid til å være en bit av hjertet mitt, uansett om jeg ikke fikk ha han hos meg så er jeg umåtelig stolt over sønnen min, som jeg forsatt elsker like høyt som alle andre mammaer med barn. 

Det har vært en lang prosess, det har vært en tung prosess, men en lærerik prosess. Jeg har lært sinnsykt mye om meg selv, min fysiske og psykiske stryrke, både på godt og ondt. 

Når jeg tenker på lille prinsen min så føler jeg både glede og sorg. gleden over den tiden vi fikk sammen, selv om den ikke var lang, så var den der. Jeg følte en kontakt med oss med en gang jeg ble gravid. Et bånd ble knyttet straks, og deet ble strammere og strammere for hver eneste dag som gikk. Jeg ble faktisk overrasket over hvor raskt jeg knyttet meg til det lille frøet, hvor sterkt jeg ville beskytte han, hvor mye jeg elsket han med en gang. 

Mamma elsker deg over hele sitt hjerte lille peanøtt <3

 <3 Det er mammauke, sett datoen og klokkeslettet når du ble mamma for første gang <3

10.05.10, kl 23.15 <3 

Tante Birthe og Mathias på nye eventyr :)

Idag har jeg vært super tante for lille gutten til en av bestisane mine :)

Reiste til byn og gikk rett i barnehagen å hentet gullet. Deretter reiste vi dawn town Loddefjord og skulle regjere badeland. Lille krabaten på snart 3 år er tøffere en toget. Herja villmann og storkoste seg. Ikke redd for noe eller noen. Hopper fra kanten, svømmer som en gal og skliene er bare helt konge i hans verden. så vi har skikkelig kost oss idag.

Etter badeland måtte vi shoppe litt. Mathias handlet seg ny lue, mens jeg måtte ha litt dill og. med litt mener jeg mye, to par nye sko, sjerf, ringer, øredober og babypakkesang til et vennepar som nett fikk en liten prins =)

Da var vi helt utslitt etter timevis i klor og vann og deretter en rundtur på senteret. så da måtte liten og stor ha mat. Jeg hadde lovet Mcdonald, og dette syns prinsen var en kjempe ide og snakket ikke om annet. ¨så da bar det avgårde for å avslutte en fin dag med et lite sundt måltid :)

nå er prinsen sovnet og ligger rygt og godt i sengen sin, helt utslitt og kjempe fornøyd :)

oppdatering?

hei alle sammen!!

jeg er i livet ennå.. men har mista løitt blogg-lysten i det siste.. er godt litt tom føler jeg... men skal prøve å bli flinkere.. kom gjerne med spm om det er noe dere lurer på, eller tips til hva jeg kan blogge om..

Ellers siden sist har det ikke skjedd så mye. vi er kommet til september, og det er den ene av to mnd jeg liker minst i året. i slutten av septemeber skulle jeg hatt termin for et år siden, så med andre ord, denne mnd skulle prinsen min vært 1 år gammel.

Jeg kjenner på hele kroppen at det er denne mnd, jeg er mye nedtrykt, lei meg, generelt ustabil. i tillegg så kanskje noen av dere har fått med dere så jobber jeg natt, og klarer ikke snu døgnet igjen selv om jeg har fri, det vil da si mange lange, mørke timer for meg selv, med meg og mine tanker. det endre veldig ofte i tårevåte dynetrekk, putetrekk, o.l. Jeg klarer ikke helt beskrive det, men noe skjer med kroppen min når det nærmer seg datoer som har vært vanskelige og tøffe i livet..

så so much for the big speach om at ting var begynt å bli bedre, nett nå føler jeg alt det jeg så sårt har jobbet opp det siste året har falt helt i grus igjen.. og det er abselutt ingen god følelse.. men jeg har utrolig mange gode snille mennesker tundt meg, og det hjelper meg i å komme meg ut, og ikke bare sitte inne. de merker nok ikke noe på meg sånn sett, for jeg knekker ikke sammen før jeg er helt alene og mørket kryper inn rundt meg.

men jeg får ta tiden til hjelp, så kommer vel alt seg =)

Litt bilder fra bryllupet i helga :D

min kjære snille gode venninne Trude satte opp håret mitt :)

Begge sa JA <3 så her er de godt gift <3

brudepar med forlovere og brudepiker og brudesvenner <3

hele gjengen igjen <3

min nydelig vakkre May Linn. fineste bruden i mannsminne <3

 

åååh så kjekt det hadde vært om det kom ennda et vakkert tantebarn ut av all denne kliningen ;)

Linn Jeanett og meg stor koser oss i bryllup =)

fine god jenten min og meg <3

og napp fikk han ;)

meg og sara poserer som bare juling ;)

det samme gjør Sohir og meg :)

 

kjære May Linn og Rohnny!
nok en gang tusen takk for en nydelig dag.
dette blir en dag jeg ikke glemmer
<3 <3 <3

 

tåler tydligvis ikke motgang lenger..

idag har jeg hatt en syns synd i meg sjøl dag igjen.. er sur, sint, lei meg, forbanna og oppgitt..

jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå hva jeg gjør galt her på denne kloden, som ikke får til noen ting.. alt går som smurt, til siste sekund, da bare faller alt sammen forann nesa på meg, eller aller helst i hendene mine.. faen asså.. beklager språkbruken, men neij, faen..

det som plager meg aller mest nå er denne helsikkens syden turen. nå blir den ikke.. endelig bestemt. min reisekompanjong kunne ikke reise, så har stresset i over en uke med å få noen med, men tidspunktet passer dårlig for alle. og de som har sakt ja, så er den en forbanna dritt sjef som stopper det.. klikker for meg.. ååååh...

ikke for å sette meg selv i et forferdelig godt lys eller noe slik, men denne turen syns jeg hadde vært fortjent. det er snakk om 7 dager pust i bakken etter et langt og slitsomt år, men det er tydligvis for mye å be om i denne verden. hvem eller hva det er som styrer ting her i dette livet har tydligvis funnet ut at alt jeg opptar meg skal gå rett vest.. nå er jeg lei.. er helt tom for krefter og gir snart opp alt...

endelig er bryllupsdagen her!!

da er dagen kommet for at min kjære May Linn og Rohnny skal få sitt ringende JA!!

som dere skjønner er jeg litt nervøs for dagen, er ikke normalt for meg å våkne av MEG selv kl 06.12.. så nervene begynner å tre i kraft :P men skal være sånn.. viktig med litt sommerfugler i magen..

vil ikke si jeg kvier meg, eneste jeg stresser litt med en talen.. hater hater hater å snakke forran folk.. men er merkelig hva som går fint og.. kommer nok til å være litt sjelven :P

igår var vi i 12 timer å herja på meg kirken, pyntet bryllupslokalet, laget dessert og koste oss.. selv om jeg kjente det godt i ryggen og beina når jeg kom hjem seint seint i går kveld.. så ikke mange timene søvn på øyet siste uka.. men men.. hvile kan vi gjøre når vi blir gammle :)

gleder meg sååååå til å se hvordan hun blir med endelig resultat.. har sett henne i kjolen, bare når hun prøvde den å¨å¨en helt vanlig dag for å vise meg, og hun var aldeles nydelig!!! holdt på å begynne å grine der, så kommer til å slite som en makk idag :P

rekner med du leser dette en el annen gang may linn: GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN IDAG. NYT DEN :) er så ufattelig glad i deg og ønsker deg og kjæe gode rohnny all hell og lykke i livet og med fremtiden.. gleder meg til dere gir meg enda flere nyyydelige "tante barn" ;) <3

og til dere andre, ønsk meg lykke til som forlover :) og ha en nydelig fin dag, det skal næmmelig jeg/vi ;)

her kan dere kose dere med bilder, som ligger litt hulter til bulter :P men er fra lokalet, er av meg og nydligheten min og desserten laging og litt tull vi holdt på med igår :D gleder meg til å komme hjem å dele bilder med dere av brudeparet :)

prøve meg på noe konnkurranse greier..

dette konkurranse greiene e kje helt meg.. men kan jo være kjekt å prøve...

blitt medlem på gratismakeup.no (http://www.gratismakeup.no/?r=62667) der enn kan vinne gavekort og mye annet stæsj.. sier jo aldri nei takk til gave kort :D

om du trykker på linken og blir medlem hjelper du meg med noe poeng, hadde vært suuuper snillt.. :D

så får vi se hvordan dette går.. kan jo være verdt forsøket.. kom igjen, hiv deg med du og :D

 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » September 2011 » August 2011
hits